APP Properties - Karlssons Äng

Citynära boende mitt i naturen

Tredje reklamfilmen tillsammans med APP Properties men i ett nytt projekt. Tidigare har vi jobbat tillsammans genom Anteliigatan 7 i Växjö, referensfilm finns ute på förstasidan. ;)

Det är alltid lika fantastiskt att jobba med återkommande kunder och den här gången stod Kalmar på schemat. Ett projekt där kund tänker på konjunkturen som har varit och samtidigt vill få in människor på bostadsmarknaden oavsett tid i livet. Magiskt tycker y-studios!

När projektet föreslogs var önskan "Vi vill ha något i stil med första filmen till Anteliigatan!".

Anteliigatan är och kommer förmodligen alltid vara ett projekt jag ser som ett steg upp i utvecklingen. Det innehöll så mycket i bakgrunden, och så gör även Karlssons Äng.

Förarbetet kräver plannering av miljö, musik, tema, det kräver också en storyboard med scener och byten som flyter tillsammans i ett stegrande mönster och ett manus till studioinspelad ljudslinga som skickas iväg för inspelning och ljudredigering. Det kanske absolut viktigaste är att hitta skådespelare som speglar målgruppen som filmen riktar sig mot samt innehållet i både story och miljön.

Efterarbetet består av att sätta ihop alla pusselbitar så att filmen tilltalar tittaren att antingen slå till på en bostad på Karlssons Äng, eller till den som redan köpt bostad där, att få flytta in.

Karlssons Äng - Visas snart upp av APP Properties.